Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Tuttnauer autoklaavit B-luokitus

Linkki valmistajan sivulle

Edestä täytettävät helppokäyttöiset B-luokan autoklaavit. Laitteen B-luokitus sisäisen vakuumipumpun avulla. Fraktioidulla esivakuumilla tyhjennetään tuotteissa olevat ilmataskut. Soveltuu kiinteiden instrumenttien ja pakattujen kiinteiden instrumenttien steriloimiseen sekä huokoisten ja onttojen materiaalien steriloimiseen. Täysin automaattinen ohjausjärjestelmä 5 valmista ohjelma pakatuille ja pakkaamattomille instrumenteille. 2 testiohjelmaa (Bowie-Dick ja Leak test) ja 20 käyttäjän itse ohjelmoitavissa olevaa ohjelmapaikkaa. Ohjain tallentaa 200 viimeisimmän syklin tiedot muistiin, jotka ovat siirrettävissä muistitikulla USB portista. Vedentäyttö ja tyhjennys on erittäin helppo suorittaa laitteen etuosasta tai päältä. Laite ei vaadi kiinteää vesiliitäntää. Tuttnauer autoklaavit täyttävät tiukimmat kansainväliset direktiivit ja standardit. Saatavana myös tehdastilattava malli ELARA 9 - 19 litraa, edestä täytettävä.

Tekninen tuotekuvaus :
Sisäänrakennettu höyrygeneraattori 3 kW, automaattinen oven sulku ja lukitusmekanismi, hyllynpidikkeet ja hyllyt vakiona, kammio valmistettu AISI 316L ruostumattomasta teräksestä. Tarkemmat mitta- ja tekniset tiedot oheisesta esitteestä.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
1700513 1 kpl ELARA 11-D Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta