Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

RIDA QUICK DON RQS ECO

Linkki valmistajan sivulle

RIDAQUICK DON RQS ECO R5911 (korvaa tuotteen R5904) pikatestillä voi suorittaa kvantitatiivisen määrityksen RIDAQUICK SCAN laitteella tai RIDA SMART APP mycotoxin-mobiilisovelluksella. Immunokromatografinen liuskatesti soveltuu deoksinivalenoli-pitoisuuden määrittämiseen kaura, vehnä, ohra ja maissinäytteistä. Fusarium-sienten aineenvaihdunnan tuloksena viljaan syntyy hometoksiineja. Yleisin ja tutkituin Fusarium-toksiini on deoksinivalenoli (DON). Pelloilla viljaa pilaavassa homesienessä saattaa jo kasvupaikalla muodostua hometoksiineja, jotka lisääntyvät edelleen viljaa varastoitaessa. Pelloilta puitu, puhdas vilja voi taas homehtua varastossa kostuessaan ja viljaan voi syntyä hometoksiineja liittyen huonoon varastointiin.

Tekninen tuotekuvaus :
Immunokromatografinen menetelmä, suoritusaika yhteensä n. 10 min. Menetelmän herkkyys; laimennos 5 g + 25 ml tislattua vettä; mittausalue 0,25-50 mg/kg (ppb). Testikitti sisältää 20 testitikkua ja 25 ml Mobile Solventia.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
1703558 1 kit R5911 Osta verkkokaupasta