Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Binder KBW olosuhdekaapit, lämpötila & valaistus

Linkki valmistajan sivulle

Binder KBW sarjan olosuhdekaapit lämpötilan- ja valaistuksen säädöillä. Patentoidulla valokasettimekanismilla saadaan erittäin tasaiset valo-olosuhteet kokonaan alla olevalle näytehyllylle. Binderin APT.line teknologiaan perustuvat kammion lämmitys ja jäähdytys takaavat näytteille erittäin tasaiset ja toistettavat olosuhteet. Laitteessa on MP –kontrolleri, jossa valittavissa 2 ohjelmaa 10:llä muutosjaksolla tai 1 ohjelma 20 muutosjaksolla. Tämän lisäksi integroitu viikko-ohjelmointi reaaliaikafunktioilla, säädettävä ramppifunktio, säädettävä tuulettimen nopeus ja kuluneen ajan ilmaisin. Vakiona on vähintään kaksi hyllyä ja kaksi valokasettia. Lisävarusteina mm. erilaiset lisähyllyt esim. ravistelijoille, läpiviennit antureille, sisäpistoke, ovilukko, dataloggeri ja tietokonesoftat.

Tekninen tuotekuvaus :
Lämpötila-alue: 0 – +70 °C (ilman valaistusta). Lämpötila-alue: 5 – +60 °C (valaistuksella). Asetustarkkuus lämpötilalle ± 0.1 °C. Valaistus siirrettävillä valokaseteilla. Vvalaistuksena valittavissa: Daylight-, Fluora- tai Arabidopsis kasvatuslamput. Kaapin sisusta ruostumatonta terästä. Lasinen tai lasiset sisäovet. Ylilämpöturvatermostaatti Class 3.1 (DIN 12880) hälytyksillä. Läpivienti antureille kaapin kyljessä.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
M0015 Olosuhdekaappi 247 litraa, malli KBW 240 1 kpl 9020-0256 Osta verkkokaupasta
M0016 Olosuhdekaappi 698 litraa, malli KBW 720 1 kpl 9020-0172 Osta verkkokaupasta