Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Binder KBWF olosuhdekaapit, lämpötila, kosteus & valaistus

Linkki valmistajan sivulle

Binder KBWF sarjan olosuhdekaapit lämpötilan-, kosteuden- ja valaistuksen säädöillä. Patentoidulla valokasettimekanismilla saadaan erittäin tasaiset valo-olosuhteet kokonaan alla olevalle näytehyllylle. Binderin APT.line teknologiaan perustuvat kammion lämmitys ja jäähdytys takaavat näytteille erittäin tasaiset ja toistettavat olosuhteet. MSC-ohjausyksikkö 25 ohjelman muistilla ja reaaliaikakellolla. Jokaisessa ohjelmassa on säädettävissä 100 eri asetusarvoa. RS-422 liitin laitteen tietokoneohjaamista ja seuraamista varten. Liitäntäkittien avulla laite voidaan liittää suoraan vesijohtoveteen tai käyttää asiakkaan omaa puhdistettua vettä. Vakiona on vähintään kaksi hyllyä ja kaksi valokasettia. Lisävarusteina mm. erilaiset lisähyllyt esim. ravistelijoille, läpiviennit antureille, sisäpistoke, ovilukko, dataloggerit ja tietokonesoftat, vesiliitäntäkitit.

Tekninen tuotekuvaus :
Lämpötila-alue: 0 °C - 70 °C (ilman kostutusta ja valaistusta). Lämpötila-alue: 10 °C - 60 °C (kostutuksella ja valaistuksella). Kosteusalue: 10 % - 80 % RH (ilman valaistusta). Kkosteusalue: 10 % - 75 % RH (valaistuksella). Valaistus siirrettävillä valokaseteilla. Valaistuksena valittavissa: Daylight-, Fluora- tai Arabidopsis kasvatuslamput. Kaapin sisusta ruostumatonta terästä. Lasinen tai lasiset sisäovet. Ylilämpöturvatermostaatti Class 3.1 (DIN 12880) hälytyksillä. Läpivienti antureille kaapin kyljessä.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
M0017 Olosuhdekaappi 700 litraa, malli KBWF 720 1 kpl 9020-0247 Osta verkkokaupasta