Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Lääke ja näytejääkaappi lasiovella 130 litraa

Linkki valmistajan sivulle

Lääkkeiden ja näytteiden säilytykseen ja varastointiin tarkoitettu lasiovellinen jääkaappi. Voidaan sijoittaa vapaasti, kaapistoon tai työtason alle. Oven kehys on alumiinia ja loput ulkopinnat valkoiseksi maalattua terästä. Kaapin sisäkuori on valkoista ABS muovia. Laitteessa on puhallinjäähdytys ja kolme säädettävää lasihyllyä (kuvassa erilaiset hyllyt). Lämpötilalle on elektroninen ohjaus ja digitaalinen näyttö. Lukollinen ovi, säädettävät jalat edessä ja takana pyörät. LED-sisävalo. Lisävarusteina mm. erillinen lukittava narkoosikotelo.

Tekninen tuotekuvaus :
Lämpötila-alue +2…+15 °C. Minimi huone lämpötila + 16 °C, maksimi toimintalämpötila + 30 °C. Ulkomitat K x L x S 850 x 600 x 600 mm. Sisämitat K x L x S 620 x 510 x 485 mm. Käyttötilavuus 130 l. Paino 54 kg. Jännite ja liitäntäteho 230V/50 Hz, 150 W. Energiankulutus 1,78 kWh / vrk. Äänitaso 40 dB (A). Automaattinen sulatus. Lankalauhdutin. Elektroninen lämpötilan säätö.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
M0039 MC 130 LV