Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Bio-Optica Klessidrapurkit 2.0 Blue turvakannella, formaliini 10 % puskuroitu

Bio-Optican 05-01V15PKFC Klessidra 2.0 Blue -formaliiniturvapurkki on CE-IVD hyväksytty, patentoitu ja uudelleensuljettava näytteenottojärjestelmä, joka estää käyttäjän altistumisen formaldehydille asetuksen EU/605/2014 vaatimusten mukaisesti. Pakkaus sisältää 27 kpl 20 ml puskuriliuosta 55 ml näytepurkissa + 27 kpl 10 ml 12 % siniseksi värjättyä formaliinia 35 ml turvapurkissa. Tuote on tarkoitettu paksuneula-, biopsia- ja muiden pienten histologisten näytteiden näytteenottoon, fiksointiin ja säilytykseen. Tuotteen säilytys tapahtuu 15…25 °C ja käyttöikä on 2 vuotta. Tuote valmistetaan ISO 13485:2016 -laatujärjestelmän vaatimusten mukaisesti. OMINAISUUDET: Lukitusmekanismi on ilmatiivis UNI EN 14254:2004 vaatimusten mukaan eikä formaliini vapaudu ennen kuin puskurinäytepurkki on kierretty ilmatiiviisti turvaformaliinipurkkiin kiinni. Oikea työskentelytekniikka eliminoi täysin altistumisen formaldehydille: Kudosnäyte laitetaan ensin pakkauksessa mukana tulevaan 20 ml puskuriliuosta pH 7,2 sisältävään 55 ml näytepurkkiin (keltainen kierrekorkki). Tämän jälkeen 10 ml 12 % siniseksi värjättyä formaliinia sisältävä 35 ml turvapurkki (sininen korkki) yhdistetään kiinteä alustaa vasten 55 ml:n puskuroituun kudosnäytepurkkiin. Kun ylempi turvapurkki on kierretty ilmatiivisti alempaan kudosnäytepurkkiin, niin turvapurkista kierretään välikorkkilukko auki (O = Open), kallistetaan kudosnäytepurkki-turvaformaliinipurkki -yhdistelmä n. 45 ° kulmaan ja valutetaan siniseksi värjätty 10 ml 12 % formaliinia suljetusti kudosnäytteen päälle näytepurkkiin. Formaliinin valuttamisen jälkeen välikorkkilukko kierretään kiinni (C = Close). Yhdistettynä liuokset muodostavat puskuroidun 10 % formaliiniliuoksen kudoksen fiksoimiseksi. Fiksaatioliuosta tulee olla kymmenkertainen määrä näytteen tilavuuteen nähden. HUOMIOITAVAA: Tuotteen työturvallisuutta ja näytteenoton laadun optimointia on edelleen parannettu värjäämällä formaliiniturvapurkin sisältämä 10 ml 12 % formaliini siniseksi. Sininen väri auttaa erilaisia terveydenhuollon näytteenottajia paremmin havainnoimaan formaliinin valumisen, varmistamaan kudos-näytteen oikeaoppisen fiksoitumisen sekä huomioimaan paremmin mahdolliset työturvallisuusriskit. Sininen väriaine on täysin myrkytön, ei värjää kudosnäytettä eikä vaikuta kudoksen histologiseen tulkintaan. SUOSITUS: Klessidra 2.0 Blue -formaliiniturvapurkin käyttäminen yhdessä tuotteen 1702665 08-8710N Endokit-kiinnitysliuskojen kanssa helpottaa biopsia- ja paksuneulanäytteiden orientoimista, käsittelyä, prosessointia ja leikkaamista. Klessidra 2.0 Blue tuotteen 55 ml:n kudosnäytepurkissa voidaan fiksoida tarvittaessa myös kaksi kudoskasettia. Tuotteen tilaajalle suosittelemme ja tarjoamme maksuttoman käyttökoulutuksen ennen tuotteiden käyttöönottoa.

Tekninen tuotekuvaus :
Turvanäytepurkin 35 ml materiaali on neutraali polypropeeni (PP) ja sinisen välikorkkilukon materiaali on polyeteeni (PE). Turvapurkin halkaisija on 3,4 cm ja korkeus 4,5 cm. Näytepurkin 55 ml materiaali on polypropeeni (PP) ja keltaisen kierrekorkin materiaali on polyeteeni (PE). Näytepurkin halkaisija 3,4 cm ja korkeus 6,7 cm. Näytepurkkien tarramateriaali kestää alkoholia, liuottomia, kosteutta ja kulutusta. Tuote ei sisällä lateksia. Pakkauslaatikko on valkoista kartonkia, jonka pituus 38 cm, leveys 24 cm ja korkeus 7,2 cm.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
1703627 10 ml formaliinia 35 ml:n turvapurkissa + puskuri 20 ml 27 + 27 kpl 05-01V15PKFC Osta verkkokaupasta