Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Reastain Urine

Linkki valmistajan sivulle

SISÄLTÖ: Tuote on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Se on käyttövalmis tuote, joka sisältää värjäysohjeen ja seuraavat reagenssit: Alcian Blue -väriliuos 50 ml ja Rhodamiini -väriliuos 50 ml. Reagenan tuotteet valmistetaan Suomessa SFS-EN ISO 9001:2015 ja SFS-EN ISO 13485:2016 -laatujärjestelmien mukaisesti. KÄYTTÖ: Virtsan sakan partikkelien mikroskooppiseen tutkimiseen. Tuote on tarkoitettu koulutetulle laboratoriohenkilöstölle in vitro diagnostiseen käyttöön. PERIAATE: Reastain Urine on tuoreen, kiinnittämättömän, nestemäisen virtsan sakan värjäämiseen tarkoitettu alkoholia sisältämätön supravitaaliväri. Reastain Urine perustuu muokattuun Sternheimerin supravitaalivärjäykseen, joka vahvistaa tuman ja sytoplasman kontrastia. Colour Reagent Blue sisältää Alcian blue 8 GS -väriä, joka on tumat siniseksi värjäävä kupariftalosyaniini. Colour Reagent Red sisältää punaista rodamiini 3 GO -ksanteeniväriä, joka värjää solujen sytoplasman. TULOS: Valko- ja epiteelisolujen tumat – sininen. Valko- ja epiteelisolujen sytoplasma – punainen. Punasolut - vaaleanpunainen, punertava. Hyaliinilieriöt – vaaleansininen. Jyväislieriöt – tummansininen. SÄILYTYS: Avaamattomana ja valolta suojattuna lämpötilassa +10…25 °C. Tuotteen säilyvyys on 1 vuosi.

Tekninen tuotekuvaus :
Pakkauksen materiaali muovi, kierrekorkki, säilytysolosuhteet 10...25 °C, suojattava valolta, purkin korkeus 7,2 cm, korkin halkaisija 2,4 cm, korkin väri valkoinen. Sertifikaatit: IVD: CE-merkki IVD-direktiivin mukaisesti (98/79/EY).

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
51806 50 + 50 ml 1 kitti 140345 Osta verkkokaupasta