Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Binder KBF olosuhdekaapit, lämpötila & kosteus

Linkki valmistajan sivulle

Binder KBF sarjan olosuhdekaapit lämpötilan- ja kosteuden säädöillä. Laitteissa on elektronisesti ohjattu kostutus ja kuivaus kapasitiivisella kosteusanturilla. LCD -näytöllinen MSC-ohjausyksikkö 25 ohjelman muistilla ja reaaliaikakellolla. Jokaisessa ohjelmassa on säädettävissä 100 eri asetusarvoa. Vakiona on myös Ethernet liitin laitteen tietokoneohjaamista ja seuraamista varten. Liitäntäkittien avulla laite voidaan liittää suoraan vesijohtoveteen tai käyttää asiakkaan omaa puhdistettua vettä. Vakiona on vähintään kaksi hyllyä. Lisävarusteina mm. erilaiset lisähyllyt, läpiviennit antureille, sisäpistoke, ovilukko, sisävalaistus, vedenliitäntäkitit, dataloggerit ja ICH valaistus vanhentamistesteihin.

Tekninen tuotekuvaus :
Lämpötila-alue 0 °C – 70 °C (ilman kosteutta). Lämpötila-alue 10 °C – 70 °C (kosteuden kanssa). Suhteellinen kosteus käytettävissä alueella 10 - 80 % RH. Kaapin sisusta ruostumatonta terästä. Lasiset sisäovet. Ylilämpöturvatermostaatti Class 3.1 (DIN 12880) hälytyksillä. Lläpivienti antureille kaapin kyljessä.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
M0018 Lisähylly, ruostumatonta terästä KBF 115 malliin 1 kpl 6004-0115 Osta verkkokaupasta
M0019 Lisähylly, ruostumatonta terästä KBF 240 malliin 1 kpl 6004-0040 Osta verkkokaupasta
M0020 Lisähylly, ruostumatonta terästä KBF 720 malliin 1 kpl 8009-0486 Osta verkkokaupasta