Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Arkkumalliset syväjääpakastimet -86 astetta C

Linkki valmistajan sivulle

Arctikon energiatehokkaat ja luotettavat syväjääarkkupakastimet pitävät säilytyslämpötilan tasaisen kylmänä ja ovat todella hiljaisia. Näiden syväjääpakastimien melutaso on alle 50 dBa. Laitteen hallinta on helppoa Arctikon uudistetun värinäytöllisen ja mikroprosessoriohjatun G214-käyttöpaneelin kautta. Pakastimen kammion vakiovarusteisen lämpötila-anturin lisäksi kammioon on mahdollista lisätä kaksi muuta lämpötila-anturia. Pakastin dokumentoi mm. näiden anturien mittaaman säilytyslämpötilan, mahdolliset hälytykset sekä miten pitkään pakastimen kansi on ollut avoinna eri ajanhetkillä. Dokumentoidut tiedot ovat akkuvarmennettuja (72 h) ja siirrettävissä tietokoneelle muistitikun välityksellä. Lisätietoa käyttöpaneelista löytyy liitteenä olevasta videosta ja esitteestä. Pakastimessa on akustiset ja visuaaliset hälytykset lämpötilalle, virtakatkokselle ja antureille. Lisäksi laite on liitettävissä ulkoiseen hälytysjärjestelmään ja GSM-hälyttimeen. Rungossa on läpivienti lämpötilan mittaamista ja/tai CO2 – varajärjestelmää varten. Arkun kansi on lukittavissa ja pyörät helpottavat laitteen siirtämistä. Ulkokuori on valkoiseksi maalattua terästä. Katso mitat ja lisätietoa liitteenä olevista mallikohtaisista esitteistä. Lisävarusteina GSM hälytinjärjestelmä, piirturi, CO2 varajärjestelmä, räkit. Saatavana myös ULTF 320 - 284 litraa, valmistajan tuotenumero DAI0205.

Tekninen tuotekuvaus :
Lämpötila-alue: -40…-86 °C. Melutaso: alle 50 dBa. Lämpötilan yhtenäisyys eri kohdista mitattuna (-86 °C): ± 2 °C. Lämpötilan huojunta ajan suhteen (-86 °C): ± 2 °C. Teho: 340 - 485 W. Erilliset eristekannet luukun alla. 100% HCFC/CFC vapaa. Käyttöjännite: 230V/50Hz. Paino ja mittatiedot, kts. oheinen esite.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
1701718 71 litraa, ULTF 80 1 kpl DAI 0200 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta
1550366 189 litraa, ULTF 220 1 kpl DAI 0213 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta
72669 368 litraa, ULTF 420 1 kpl DAI 210 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta