Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Pystymalliset syväjääpakastimet -86 astetta C

Linkki valmistajan sivulle

Arctikon energiatehokkaat ja luotettavat syväjääkaappipakastimet pitävät säilytyslämpötilan tasaisen kylmänä ja ovat todella hiljaisia. Näiden kaappimallisten syväjääpakastimien melutaso on alle 55 dBa. Valikoimaan kuuluu syväjääpakastimia monessa eri koossa pöydän alle mahtuvista laitteista aina täyskorkeisiin 1990 mm malleihin saakka. Laitteen hallinta on helppoa Arctikon värinäytöllisen ja mikroprosessoriohjatun G214-käyttöpaneelin kautta. Pakastimen kammion vakiovarusteisen lämpötila-anturin lisäksi kammioon on mahdollista lisätä kaksi lämpötila-anturia lisää. Pakastin dokumentoi mm. näiden anturien mittaaman säilytyslämpötilan, mahdolliset hälytykset sekä miten pitkään pakastimen ovi on ollut avoinna eri ajanhetkillä. Dokumentoidut tiedot ovat akkuvarmennettuja (72 h) ja siirrettävissä tietokoneelle muistitikun välityksellä. Lisätietoa käyttöpaneelista löytyy liitteenä olevasta videosta ja esitteestä. Pakastimessa on akustiset ja visuaaliset hälytykset lämpötilalle, virtakatkokselle ja antureille. Lisäksi laite on liitettävissä ulkoiseen hälytysjärjestelmään ja GSM-hälyttimeen. Rungossa on läpivienti lämpötilan mittaamista ja/tai CO2 – varajärjestelmää varten. Näissä syväjääpakastimissa kompressoritila sijaitsee kaapin yläosassa, jolloin kompressorien tuottama lämpö lämmittää kaappia vähemmän kuin alas sijoitetut kompressorit. Lisäksi ylhäällä olevaan kompressoritilaan kerääntyy vähemmän pölyä ja laitteisto on huollettavissa helpommin. Lämmitetty alipaineventtiili helpottaa kaapin oven uudelleen avaamista ja lämmitetty oven tiiviste pitää tiivisteen pehmeänä ja tiiviinä. Kaapin ovi on lukittavissa ja pyörät helpottavat laitteen siirtämistä. Ulkokuori on valkoiseksi maalattua terästä tai ruostumatonta terästä. Sisäpinnat ovat ruostumatonta terästä. Lisävarusteina mm. GSM hälytinjärjestelmä, jännitetasaaja, piirturi, CO2 varajärjestelmä, hyllytelineet ja vetohyllytelineet Saatavana tehdastilauksena seuraavat mallit: 7 litraa/ULUF 15/DAI1390, 54 litraa/ULUF 65/DAI1418, 120 litraa/ULUF 125/DAI1417, 393 litraa/ULUF 450-2M/DAI1414; 556 litraa/ULUF 550-2M/DAI1377, 642 litraa/ULUF 750-2M/DAI1318.

Tekninen tuotekuvaus :
Lämpötila-alue -40…-86 °C, melutaso: alle 55 dBa, RST-sisäseinä, sisäiset eristeovet, 100% HCFC/CFC vapaa, käyttöjännite 230 V, 50/60 Hz, paino ja mittatiedot, katso oheinen esite.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
M0026
1701083 1 kpl DAI 1417 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta
1701240 1 kpl DAI 1414 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta