Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Pystymalliset syväjääpakastimet -90 astetta C kaksoiskompressorilla

Linkki valmistajan sivulle

Arctikon todellinen kaksoiskompressorijärjestelmä! Näissä syväjääpakastimissa on kaksi toisistaan riippumatonta, rinnakkain toimivaa kompressoria: Vaikka toinen kompressori pysähtyisi, toinen kompressori kykenee pitämään lämpötilan -70 °C:ssa kunnes ongelma on ratkaistu. Lisäksi pakastin saavuttaa -90 °C lämpötilan jopa kolmessa tunnissa. Uudemman Integra-mallisarjan pakastimet ovat hyvin hiljaisia, niiden melutaso on vain 49 dB. Laitteen hallinta on helppoa Arctikon värinäytöllisen ja mikroprosessoriohjatun käyttöpaneelin kautta. Pakastin dokumentoi mm. säilytyslämpötilan ja mahdolliset hälytykset. Pakastimessa on akustiset ja visuaaliset hälytykset lämpötilan ylä- ja alarajalle (rajat säädettävissä), virtakatkokselle, kompressorivialle, auki jääneelle ovelle ja antureille. Hälytykset esitetään laitteen näytöllä selkeästi tekstinä vikakoodien sijaan. Lisäksi laite on liitettävissä ulkoiseen hälytysjärjestelmään ja GSM-hälyttimeen. Dokumentoidut tiedot ovat akkuvarmennettuja (72 h) ja siirrettävissä tietokoneelle helposti muistitikun välityksellä. Vakiovarusteisen lämpötila-anturin lisäksi kammioon on mahdollista lisätä kaksi lämpötila-anturia lisää. Rungossa on läpivienti lämpötilan mittaamista ja/tai CO2 – varajärjestelmää varten. Näissä syväjääpakastimissa kompressoritila sijaitsee kaapin yläosassa, jolloin kompressorien tuottama lämpö lämmittää kaappia vähemmän kuin alas sijoitetut kompressorit. Lisäksi ylhäällä olevaan kompressoritilaan kerääntyy vähemmän pölyä ja laitteisto on huollettavissa helpommin. Lämmitetty alipaineventtiili helpottaa kaapin oven uudelleen avaamista ja lämmitetty oven tiiviste pitää tiivisteen pehmeänä ja tiiviinä. Kaapin ovi on lukittavissa ja pyörät helpottavat laitteen siirtämistä. Ulkokuori on valkoiseksi maalattua terästä tai ruostumatonta terästä. Sisäpinnat ovat ruostumatonta terästä. Lisävarusteina mm. GSM hälytinjärjestelmä, jännitetasaaja, piirturi, CO2 varajärjestelmä, hyllytelineet ja vetohyllytelineet. Tilavuudet malleittain: 381 litraa/ULUF P390/DAI1800, 496 litraa/ULUF P500/DAI1805, 610 litraa/ULUF P610/DAI1810, 815 litraa/ULUF P820/DAI1815.

Tekninen tuotekuvaus :
Lämpötila-alue -40…-90 °C, sisäiset eristeovet, 100% HCFC/CFC vapaa, käyttöjännite 230 V, 50/60 Hz, paino ja mittatiedot, katso oheinen esite.

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
1703268 381 l 1 kpl DAI 1835 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta
1703156 496 l 1 kpl DAI 1805 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta
1703395 815 l 1 kpl DAI 1815 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta