Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

ActiV.A.C.-hoitoyksikkö

Linkki valmistajan sivulle

V.A.C.-hoitojärjestelmä on tutkittu, noninvasiivinen ja kehittynyt menetelmä haavojen hoitoon. Järjestelmä sisältää älykkään hoitoyksikön, joka ylläpitää hallitusti alipainetta haavakohdassa. Haavakohtaan asetettavat, lisävarusteena saatavat erikoisvaahtosidokset varmistavat nesteen jatkuvan poistamisen haavasta, ja SensaT.R.A.C.-tekniikka huolehtii paineen tasaisesta jakautumisesta haava-alueella. ActiV.A.C.-hoitoyksikkö on kannettava hoitojärjestelmä, minkä ansiosta kotona olevien potilaiden ja hoitolaitoksesta kotiutettavien potilaiden haavanhoidon tulokset ovat entistä parempia.

Tekninen tuotekuvaus :
Koko 19,3 x 15,2 x 6,4 cm, paino 1,08 kg tyhjän säiliön kanssa. Akun tyyppi: ladattava litiumioniakku, akun kesto: noin 14 tuntia. Uudelleenlatausaika: 6 tuntia täyteen lataukseen, jos akku on täysin tyhjentynyt. Toimintatilat: jatkuva tai jaksottainen. Tehoasetukset: matala, keskitaso, korkea. Paineasetukset:-25...-200 mmHg (-3,3...–26,6 kPa).

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
1301007 1 kpl 340009S 205808 Tehdastilaustuote