Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Arkkumalliset kryopakastimet -150 astetta C

Linkki valmistajan sivulle

Luotettavaa ja tasaisen lämpötilan kryosäilytystä Arctikon energiatehokkailla ja hiljaisilla kryopakastimilla. Näissä pakastimissa on kaksi itsenäisesti toimivaa kompressoria. Tämän todellisen kaksoiskompressorijärjestelmän ansiosta säilytyslämpötila pysyy -130 °C:ssa, vaikka toinen kompressoreista vikaantuisi ja pysähtyisi. Pakastimien vakiovarusteisiin kuuluu mm. lämpötilan digitaalinäyttö, läpiviennit lämpötila-anturia ja LN2-varajäähdytysjärjestelmää varten, piirturi, kannen lukko ja pyörät. Pakastimen sisäverhoilu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Pakastimessa on akustiset ja visuaaliset hälytykset virtakatkoksille, anturille ja liian korkealle/matalalle lämpötilalle. Korkean/matalan lämpötilan hälytystasot ovat käyttäjän säädettävissä. Lisäksi pakastin on liitettävissä ulkoiseen hälytysjärjestelmään ja GSM-hälytykseen. Lisävarusteina mm.GSM hälytinjärjestelmä, LN2-varajäähdytysjärjestelmä, räkit, korit. Arkkupakastin 169 litraa, CRYO 170, DAI 0197; 230 litraa, CRYO 230, DAI 0198.

Tekninen tuotekuvaus :
Lämpötila-alue: -140…-150 °C, 100% HCFC/CFC vapaa, käyttöjännite 3x400 V, 50/60 Hz, paino ja mittatiedot, ks. oheiset esitteet.

Esite
CRYO170.pdf
Esite #2
CRYO230.pdf
  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
1703397 1 kpl DAI 0196 Tehdastilaustuote Osta verkkokaupasta