Tilauslista

Tilauslistan kautta voit lähettää meille tilauksen tai lisätietokyselyn tai ladata itsellesi tilauslistan excel-tiedostona.

NOT RENDERED YET

Tuote lisätty tilauslistalle.
Näytä tilauslista » »
Tuote poistettu tilauslistalta
Tilauslistan lähettäminen sähköpostilla onnistui.
Tilauslista tyhjennetty.

Etusivulle

Reastain Quick-Diff Kit 3 x 500 ml

Linkki valmistajan sivulle

SISÄLTÖ: Tuote on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Se on käyttövalmis tuote, joka sisältää värjäysohjeen ja seuraavat reagenssit: Reastain Quick-Diff Fix -liuos 500 ml, Reastain Quick-Diff Blue -väriliuos 500 ml ja Reastain Quick-Diff Red -väriliuos 500 ml. Reagenan tuotteet valmistetaan Suomessa SFS-EN ISO 9001:2015 ja SFS-EN ISO 13485:2016 -laatujärjestelmien mukaisesti. KÄYTTÖ: Perifeerisen veren ja luuytimen sivelyvalmisteiden nopeaan verisolujen erittelylaskentaan ja solujen morfologian tutkimiseen. Värjäyksessä saadaan aikaan verisolujen erittelevä värjäytyminen sytokemiallisten ominaisuuksien mukaan. Sivelyvalmisteiden värjäys kestää noin kolme minuuttia. Tuote on tarkoitettu koulutetulle laboratoriohenkilöstölle in vitro diagnostiseen käyttöön. PERIAATE: Reastain Quick-Diff Fix sisältää metyleenisinillä värjättyä metanolia, joka säilyttää solujen morfologian ja kiinnittää solut objektilasille. Reastain Quick-Diff Red sisältää happaman eosiini Y väriaineen, joka sitoutuu eosinofiileihin ja biologisten makromolekyylien emäksisiin rakenteisiin värjäten solujen emäksiset osat punaisen sävyillä. Reastain Quick-Diff Blue sisältää atsuuri II -väriä, joka on atsuuri B:n ja metyleenisinisen sekoitus. Atsuuri B on emäksinen väriaine ja se sitoutuu happamiin rakenteisiin, kuten basofiileihin sekä solun tumien nukleiinihappojen ja proteiinien happamiin ryhmiin. Atsuuri B värjää happamat rakenteet sinisen sävyillä. Värjäyksessä havaittava purppura väri on peräisin atsuuri B:n ja eosiini Y:n välisestä vuorovaikutuksesta solurakenteissa. Värjäystulos on riippuvainen pH:sta. Emäksinen pH lisää näytteiden sinistä sävyä ja hapan pH punertavaa sävyä. TULOS: Tuman kromatiini – purppura. Tuman nukleoli – sininen. Lymfosyyttien sytoplasma – sininen. Mono-syyttien sytoplasma – siniharmaa. Basofiiliset granulosyytit – purppuran musta. Eosionofiiliset granulosyytit – vaaleanoranssi. Neutrofiiliset granulosyytit – purppura. Punasolut – punertava. SÄILYTYS: Avaamattomana ja valolta suojattuna lämpötilassa +2…25 °C:ssa etiketissä mainittuun viimeiseen käyttöpäivään saakka. Tuotteen säilyvyys on 1 vuosi.

Tekninen tuotekuvaus :
Pakkauksen materiaali UN-muovi, kierrekorkki, säilytysolosuhteet 2...25 °C, suojattava valolta, purkin korkeus 18,0 cm, korkin halkaisija 2,7 cm, korkin väri punainen. Sertifikaatit: IVD: CE-merkki IVD-direktiivin mukaisesti (98/79/EY).

  Mediqin tuotenumero Koko Väri Myyntiyksikkö Valmistajan tuotekoodi Sailab-koodi Lisätiedot   Lisää tilauslistalle
44961 500 ml 3 x 500 ml 102164 Osta verkkokaupasta